BASES LEGALS SORTEIG FACEBOOK


Bases de la Promoció

1. Organització i objectiu: L'empresa organitzadora de l'acció promocional "Lot de Nadal" és Disgol Candy Company, SL. (Ledind) amb domicili a Av. Fabregada, 18-20, 08907 Hospitalet de Llobregat (Barcelona), amb CIF: B-64.018.849. El concurs es comunicarà i tindrà lloc a Internet a través de les xarxes socials de Ledind.

2. Dates del concurs: Es desenvoluparà entre el 20/12/2017 i finalitzarà el 28/12/2017 a les 09:00 hores.


3. Àmbit de participació: Concurs vàlid per al territori d'Andorra, quedant l'entrega del premi condicionada al fet que els guanyadors resideixin a Andorra.


4. Destinataris del concurs: El present concurs va dirigit al públic i usuaris de Facebook residents a Andorra i als seguidors andorrans de Ledind en particular. Per participar, és obligatori ser seguidor del perfil de Ledind a Facebook. Només podran participar en el concurs aquelles persones físiques majors d'edat amb plena capacitat d'obrar i residència legal a Andorra, a través del seu perfil de Facebook. Aquesta participació és totalment gratuïta i no suposa cap obligació de compra. No podran participar els empleats de Ledind ni els seus familiars directes.


5. Mecànica del concurs: El concurs "Lot de Nadal" tindrà lloc a Facebook durant les dates especificades en el punt 2. Per participar els usuaris han de ser seguidors de @Ledindes a Facebook i comentar la publicació del concurs comentant amb quí els agradaria compartir el premi.


6. Premis i condicions: Lot de Nadal compost per 1 Bot. de Cava Codorniu Cuvée Gran Cremant Brut, 2 Bot. de Vi DO Rioja Faustino Rivero Negre, 1 Bot. de Vi Les Camelias Blanco, 1 Peça de Sobrassada Ibèrica Montehonfria 160 gr., 1 Peça de Xoriço Ibèric Gla Devesa de Yeltes 160 gr., 1 Peça de Llonganissa Ibèric Gla Devesa Yeltes 160 gr., 1 pastilla de Torró Xixona d'Ametlla 160gr. , 1 pastilla de Torró de coco El Artesno qualitat suprema 160 gr., 1 pastilla de Torró de xocolata cruixent La Fama 200 gr., 1 Estoig d'Ametlles farcides Moreno 76 gr., 1 Estoig d'Assortiment de Mantecados i Polvorons d'Estepa Moreno 200 gr., 1 Estoig de Trufes de Xocolata Lacasa 100 gr., 1 Llauna de Paté Ibèric al px amb Passes 70gr., 1 Caixa Decorada Nadalenca. 1 caixa de bombons Ferrero Rocher (Ferrero Collection). Una paletilla.

El premi no podrà ser objecte de canvi, alteració, compensació o cessió a petició del guanyador. Tampoc podrà ser canviat per premis en metàl·lic. En el cas que hi hagi un error en les dades facilitades pel participant guanyador que faci impossible la seva identificació i / o localització, o demostri que la seva participació va ser fraudulenta, el promotor quedarà eximit de qualsevol responsabilitat, lliurant el premi a un altre participant.

7. Guanyador: Entre tots els participants s'escollirà 1 guanyador aleatòriament. Les participacions guanyadores hauran de complir els requisits expressats en aquestes bases legals.

8. Publicació dels Guanyadors: El nom de la persona guanyadora del concurs s'anunciara durant el dia 28/12/2017.
El vencedor accepta que els seus noms siguin publicats en el perfil de la pàgina de Facebook de Ledind. També accepta que la seva foto de perfil pugui ser mostrada en els perfils socials de Ledind.

9. Lliurament dels premis: Un cop seleccionat el guanyador, un responsable / col·laborador de Ledind contactarà personalment amb ell per formalitzar els detalls del lliurament. El guanyador haurà d'acceptar el premi en el termini de 48 hores des de la seva comunicació. Aquest premi és personal, intransferible i no reemborsable. En cas que el premi atorgat fos refusat o no es formula la seva acceptació pel guanyador en el termini abans esmentat, Ledind podrà decidir declarar desert tal premi.

10. Acceptació de les bases: El fet de participar en aquesta promoció implica la total acceptació d'aquestes bases, així com el criteri que Ledind fa a la resolució de qualsevol interpretació de les mateixes. Els participants accepten, mitjançant la seva participació en una promoció a Facebook, que els noms que hagin de ser publicats en els suports seran compartits i visualitzats per la resta d'usuaris de Facebook sense que infringeixi la seva privacitat. Així mateix, la participació en un concurs d'aquesta naturalesa suposa l'acceptació de les normes de Facebook on es desenvolupa el mateix.

11. Tractament de les dades personals: De conformitat amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD, s'informa els participants en la promoció, que les dades subministrades pels guanyadors podran ser incorporades al corresponent fitxer automatitzat de Ledind. Aquestes dades seran utilitzades per identificar-te com a usuari de Ledind, així com per al desenvolupament d'accions comercials (per mitjà de telèfon, SMS, correu electrònic i qualsevol mitjà telemàtic), de caràcter general o adaptades a les teves característiques personals. Podràs exercir en qualsevol moment de manera gratuïta els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les teves dades. Per a això, hauràs de contactar amb el nostre Servei d'Atenció al Client per telèfon al 932611415.

12. Legislació Aplicable: En el no disposat en les presents bases, aquest concurs se sotmetrà al que disposa la normativa espanyola aplicable al moment en què es realitza.

Hospitalet de Llobregat, a 20 de desembre de 2017.


Portes pagados Península y Baleares

Categorías

Cart

No products

Shipping 0,00 €
Tax 0,00 €
Total 0,00 €

Prices are tax included

Cart Check out